En av våre dyktige ansatte går nå av med pensjon og vi søker derfor en strukturert og målrettet

Nettingeniør

Som nettingeniør vil du jobbe med oppgaver knyttet til planlegging, prosjektering og oppfølging av prosjekter innen nybygging, reinvesteringer, drift og vedlikehold i strømnettet. Stillingen rapporterer til daglig leder i selskapet.

Kompetanse/kvalifikasjoner
Vi søker deg som er høgskoleingeniør eller tilsvarende innenfor elkraft. Relevant erfaring fra planlegging eller drift av elkraftsystemer og fra prosjektarbeid er en fordel. Det forutsettes at du behersker bruk av dataverktøy for nettplanlegging og -beregning, og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Alut AS benytter Netbas i beregning, planlegging og dokumentasjon av sine nettanlegg.

Personlige egenskaper
Du er en positiv person som har høy arbeidskapasitet og trives i et miljø med krav til gjennomføringsevne, struktur og resultater. Du er ansvarsbevisst og serviceinnstilt, og behersker kombinasjonen av selvstendige oppgaver og prosjekter med stor grad av samarbeid med kollegaer, leverandører og kunder.

Vi arbeider i åpent kontorlandskap, og leter etter deg som liker mulighetene det gir for en åpen dialog og aktiv erfaringsutveksling med kollegaer.

Vi kan tilby:

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Meget godt arbeidsmiljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Konkurransedyktige betingelser

Den vi søker må påregne å delta i vaktordning i selskapet.
Vi søker fortrinnsvis kandidater med erfaring, men oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Mer informasjon om selskapet finnes på vår hjemmeside alut.no. Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til daglig leder Odd Levy Harjo, tlf 90 97 91 72.

Søknad med utfyllende CV sendes per e-post til odd.levy.harjo@alut.no innen 15.02.2022.

Alut AS er et nettselskap med konsesjons­område i Alta, Loppa og Kvænangen kommune. Alut forsyner ca.13.500 målepunkter med kraft og er opptatt av god kundetilfredshet, høy leveringssikkerhet og en lav og stabil nettleie.

Alut er et heleid datterselskap av Alta Kraftlag SA. Konsernet Alta Kraftlag eier og driver i tillegg egne kraftproduksjonsanlegg, et omfattende bredbåndsnett i kommunene, elektroentreprenør og er aktivt involvert i annen næringsvirksomhet. Bedriften preges av et godt og uformelt miljø hvor beslutninger kan tas raskt.